1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

Vleesgroothandel.com

Vleesgroothandel.com is voor de échte vleesliefhebbers. Vlees van runderen en lammetjes rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland die daar in de vrije natuur kunnen grazen op groene weiden en op natuurlijke wijze opgroeien. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur.

Alle dieren groeien op volgens Nieuw-Zeelands strikte voedselveiligheidsprogramma om een maximale kwaliteit te garanderen en de voedingswaarde en smaak te beschermen. Dit vraagt een extra inspanning, maar resulteert ongetwijfeld in een superieure ervaring; klaar voor gebruik en van een onovertroffen niveau.

Schoonderwoerd Vlees

Schoonderwoerd Vlees bestaat al sinds 1945 en is daarom een bedrijf met kennis en ervaring. Vanaf de oprichting is het bedrijf gestart met het produceren van vlees producten waarna in een later stadium ook is begonnen met het importeren van bevroren lams- en schapenvlees vanuit Nieuw-Zeeland. In 1985 is daarom ook begonnen met het rechtstreeks importeren van vers Nieuw-Zeelands lamsvlees via zowel bootvracht als luchtvracht. Al geruime tijd is lams- en schapenvlees dus de specialiteit, maar sinds jaar en dag ook vers en bevroren rund- en hertenvlees uit Nieuw-Zeeland

Schoonderwoerd Vlees staat aan de basis van Vleesgroothandel.com. Dat betekent garantie van kwaliteit door kennis en ervaring.

Menu